KOFFIE & THEE

Onze koffiebonen komen van Single Estate koffie. Deze koffiebonen (uitsluitend arabica) zijn niet alleen erg lekker, ze komen van 1 plantage (single estate) en zijn direct trade. Zo weten we zeker dat de kwaliteit goed is, de plantage duurzaam verbouwd wordt, maar ook dat de koffieboer eerlijk betaald wordt!!​Espresso, cappuccino en latte macchiato wordt gemaakt van bonen uit Sumatra; de plantage Lintong Raja Batak. De koffiebonen die we voor “gewone”koffie gebruiken komen uit Brazilië; de plantage Pereira Estate.

Daarnaast hebben wij 14 heerlijke losse thee smaken.

WIJN

Een andere passie is wijn! Beide eigenaren zijn in het bezit van een WSET level 3 diploma, Michelle is ook gediplomeerd gastronoom. Vraag naar de uitgebreide wijnkaart of bestel een heerlijk glas op het terras, met meer dan vier open witte wijnen en minstens twee open rode wijnen zit er altijd iets naar je smaak tussen!

GRAPPA

Van goede druiven schillen wordt (goede) grappa gemaakt. Wij houden ervan om met het hele produkt te werken. Weggooien is immers zonde! Zoveel smaak nog in een “rest produkt”. Het hele varken (of koe, schaap , geit, of ree) verwerken we. In worstjes, gehakt, terrine of paté. Nu zou het raar zijn om niks te doen met de druiven most. Dus. Hebben we grappa. Van verschillende druiven, uit verschillende gebieden.

WHISKY

Een liefhebberij van Martijn (eigenaar & Chef) is whisky; single malt, that is.We hebben er verschillende op voorraad.Met of zonder piety.

Uw gastvrouw Michelle is een

GEDIPLOMEERD GASTRONOOM

Damplein 17,

4331 GC Middelburg

OPENINGSTIJDEN

LUNCH 12:00 - 15:00 (zaterdag tot 16:00 uur) DINER 18:00 - 21:00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten

vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
 vanaf 11:00 uur
gesloten

Alle op deze website vermelde prijzen van visrestaurant de Gouden Bock zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.