


Fijne
feestdagen!
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Bij de Gouden Bock werken we áltijd met superverse seizoensgebonden produkten, het liefst biologisch en uit de streek. Onze menukaart wisselt dan ook wekelijks. Ook tijdens de kerstdagen willen wij met de meest verse produkten werken en de flexibiliteit behouden om de kaart aan te passen naar gelang het vers aanbod. De menukaart blijft tijdens de feestdagen qua opzet eigenlijk hetzelfde; veel kleine ( favoriete) gerechten waaruit gekozen kan worden, grotere gerechten om te delen en een mooi 4 gangen Chef's Menu wat uitgebreid kan worden naar een 5 gangen menu.
Voor iedereen is er op deze manier dus voldoende te kiezen!
Reserveren kan via ons reserveringssysteem.
OPENINGSTIJDEN
DECEMBER
24 dec lunch & diner
25 dec lunch & diner
26 dec lunch & diner
27 dec lunch & diner
28 dec SEAFOOD SUNDAY
29 dec lunch & diner
30 dec lunch & diner
31 dec alleen diner
1 januari GESLOTEN
OUDJAARSDAG
Het restaurant is op 31 december geopend tot 23:00 uur en we werken met 2 shifts; om 18:00 uur en om 20:30 uur. We hebben die avond ons gewone à la carte menu maar ook het Chef's Menu.
