top of page

Lunch

Onze lunchkaart bestaat uit onze favorieten, salades, pasta's en Fruits de Mer. De FAVORIETEN zijn kleine gerechten, daarvan raden we aan om er voor de lunch 2 van te bestellen.

De kaart wisselt minimaal 1 keer per week naar gelang het aanbod van verse groenten uit de moestuin, of onze lokale groente-leverancier, vers gevangen vis en schelpdieren uit de Noordzee, het wild geschoten door de chef zelf of door onze vaste jager op Walcheren (in het seizoen).

De chefs werken voornamelijk met lokale producten en zoveel mogelijk biologisch. Alles wordt in eigen huis gemaakt zonder gebruik van halffabricaten. 

Zo maken we ook al het brood zelf. Zuurdesem, focaccia en grissini. Alle patisserie, het ijs, alle sauzen, jus' en fonds. Groenten maken we zelf in en de vissen komen in het geheel vers binnen. Maar ook het wild of het lam komen in het geheel binnen en worden helemaal in eigen keuken verwekt, waar de chefs van de minder courante delen dan ook weer heerlijke charcuterie maakt.

Scroll naar beneden, voor het 'LUNCHMENU' naast de kaart.
Het bijwerken van de website gaat heel soms iets minder snel… Wij vragen u daarom om onderstaande menukaarten als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse vis, vlees en groenten gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Lunchkaart

Anker 1

2, 3 of 4 gangen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Naast onze lunchkaart serveren wij een wekelijks wisselend menu met het beste van seizoen & streek. 

Lunchmenu

bottom of page