top of page

Lunch

Ontdek onze lunchkaart met favorieten, salades, pasta's en

Fruits de Mer. Onze aanrader: bestel 2 'FAVORIETEN' voor een complete lunchervaring. 

 

De kaart vernieuwt wekelijks met verse groenten, lokale vis en schelpdieren uit de Noordzee, en seizoensgebonden wild, geschoten door onze chef of vaste jager op Walcheren.

 

Onze chefs gebruiken vooral lokale en biologische ingrediënten, zonder halffabricaten. Zelfs ons brood, van zuurdesem tot focaccia en grissini, wordt in eigen keuken gebakken. Alle patisserie, ijs, sauzen en fonds zijn huisgemaakt. Verse vis, wild en lam worden volledig verwerkt in onze keuken, inclusief minder courante delen die de chefs omtoveren tot heerlijke charcuterie. Proef de lokale, biologische smaak bij ons in Middelburg.

Scroll helemaal naar beneden, voor het 'LUNCHMENU' naast de kaart.
Het bijwerken van de website gaat heel soms iets minder snel… Wij vragen u daarom om onderstaande menukaarten als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse vis, vlees en groenten gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Lunchkaart

Anker 1

2, 3 of 4 gangen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Naast onze lunchkaart serveren wij een wekelijks wisselend menu met het beste van seizoen & streek. 

Lunchmenu

UITSLUITEND RESERVEREN VIA DE RESERVERINGSBUTTON.

Reserveringen voor de dag zelf kunnen via de widget voor lunch tot 11 uur, voor diner tot 17 uur gereserveerd worden.  Anders graag even bellen.

bottom of page