
'de Bock'
Martijn & Michelle over:
De Gouden Bock staat voor een eerlijke en kraakverse keuken.
Echt álles in ons restaurant aan het mooie Damplein in Middelburg wordt in eigen huis gemaakt. Van de koekjes bij de koffie, het zuurdesembrood, de sauzen en jus', maar ook het ijs, de charcuterie en alle desserts. De focus ligt op spartelverse vis en schelpdieren uit de Noordzee en, in het seizoen, wild.
Chef Martijn
• • • • • • • • • •
is van het type dat altijd bezig is met en over eten. Zo jaagt hij zelf, verdiept zich in de veelzijdige vis- bereidingen en heeft jarenlang gewerkt aan het ultieme zuurdesemkweekje voor het eigen huisgemaakte brood.
Gastvrouw Michelle
• • • • • • • • • • • •• • •
kan daar smakelijk over vertellen en weet van alles uit te leggen over wat er op tafel komt, ze is gediplomeerd gastronoom en selecteert de mooiste wijnen voor op de wijnkaart.
Visrestaurant
• • • • • • • • • • •
Je vindt visrestaurant de Gouden Bock aan het Damplein, misschien wel het mooiste plein van monumentenstad Middelburg. Het pand (anno 1669) stamt uit de gloriedagen van Middelburg als handelsstad. Net als het eten van De Bock, ademt het pand met al z'n authentieke details ambachtelijkheid en menselijkheid.
Martijn & Michelle