
Martijn & Michelle over:
'de Bock'
De Gouden Bock staat voor een eerlijke en kraakverse
(biologische) keuken.
Ontdek De Gouden Bock: Uw Culinaire Bestemming in Middelburg, Zeeland
Laat u verwennen in ons restaurant aan het prachtige Damplein in Middelburg, waar eerlijkheid en versheid de boventoon voeren. Alles, van onze zelfgemaakte koekjes tot het zuurdesembrood, de sauzen, ijs en desserts, wordt in eigen huis bereid. Wij focussen op spartelverse vis en schelpdieren uit de Noordzee en seizoensgebonden wild.
Chef Martijn
• • • • • • • • • •
is van het type dat altijd bezig is mét en over eten. Zo jaagt hij zelf (en maakt dan natuurlijk ook zijn eigen charcuterie) verdiept zich in de veelzijdige visbereidingen en heeft hij jarenlang gewerkt aan het ultieme zuurdesemkweekje voor het eigen huisgemaakte brood.
Martijn kookt met liefde & ambacht, zoveel mogelijk biologisch met respect voor mens & dier en houdt van de korte keten.
Gastvrouw Michelle
• • • • • • • • • • • •• • •
kan daar smakelijk over vertellen en weet van alles uit te leggen over wat er op tafel komt, ze is gediplomeerd gastronoom en selecteert de mooiste wijnen voor op de wijnkaart.
Visrestaurant
• • • • • • • • • • •
gelegen op het Damplein, in een mooi monumentaal pand dat dateert uit 1669, de gloriedagen van Middelburg als handelsstad. Ervaar de unieke smaken en sfeer van De Gouden Bock, uw culinaire bestemming in Middelburg en omstreken.
Lees enkele recensies op:
Martijn & Michelle