DINERKAART

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Dinerkaart 

van deze week!

WISSELEND AANBOD

• • • • • • • • • 

Onze dinerkaart bestaat uit onze favoriete gerechten, uitgevoerd in kleinere porties (portie tussengerecht) zodat je meerdere gerechtjes kunt bestellen om gezellig samen te delen of om lekker voor jezelf te bestellen in meerdere gangen.

Aan de rechterkant van de menukaart staan de wat grotere gerechten (hoofdgerechten) zoals onze beroemde Fruits de Mer of overheerlijke entrecôte (per 2 pers. te bestellen)  

 

De kaart wisselt minimaal 1 keer per week naar gelang het aanbod van verse groenten uit de moestuin, of onze lokale groente-leverancier vers gevangen vis en schelpdieren uit de Noordzee en het wild geschoten door de chef zelf of door onze vaste jager op Walcheren (in het seizoen).

 

De chefs werken voornamelijk met lokale producten en zoveel mogelijk biologisch. Alles wordt in huis gemaakt zonder gebruik van halffabricaten. 

Zo maken we al het brood zelf. Zuurdesem, focaccia en grissini. Alle patisserie, het ijs, alle sauzen, jus' en fonds en maken we zelf onze groenten in. De vissen komen in het geheel vers binnen en ook het wild of het lam komen in het geheel binnen en worden helemaal in eigen keuken verwekt, waar de chef van de minder courante delen dan ook weer heerlijke charcuterie maakt.

Het bijwerken van de website gaat heel soms iets minder snel… Wij vragen u daarom om bovenstaande dinerkaart als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse vis, vlees en groente gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Wij serveren

HUISGEMAAKTE PASTA