

Dinerkaart
Ons aanbod
van deze week!
WISSELEND AANBOD
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Onze dinerkaart bestaat uit onze favoriete gerechten, uitgevoerd in kleinere porties (portie tussengerecht) zodat je meerdere gerechtjes kunt bestellen om gezellig samen te delen of om lekker voor jezelf te bestellen in meerdere gangen.
Aan de rechterkant van de menukaart staan de wat grotere gerechten (hoofdgerechten) zoals onze beroemde Fruits de Mer of overheerlijke entrecôte (per 2 pers. te bestellen)
WISSELENDE KAART
De kaart wisselt minimaal 1 keer per week naar gelang het aanbod van verse groenten uit de moestuin, of onze lokale groente-leverancier, de vers gevangen vis en schelpdieren uit de Noordzee en het wild geschoten door de chef zelf of door onze vaste jager op Walcheren (in het seizoen).
De chefs werken voornamelijk met lokale producten en zoveel mogelijk biologisch. Alles wordt in huis gemaakt zonder gebruik van halffabricaten.
BROOD & CHARCUTERIE
We maken al het brood zelf. Zuurdesem, brioche, stokbrood of waar de chef zin in heeft. Alle patisserie, bladerdeeg, het ijs, alle sauzen, jus' en fonds en ook maken we zelf onze groenten in. De vissen komen vers in het geheel binnen en ook het wild en het lam worden helemaal in eigen keuken verwerkt. Van de minder courante delen maken we heerlijke charcuterie zoals worsten, paté's en ham.
UITSLUITEND RESERVEREN VIA:
de reserveringsbutton rechtsonderin de pagina
Reserveringen voor de dag zelf kunnen via de widget voor lunch tot 11 uur, voor diner tot 17 uur gereserveerd worden. Anders graag even bellen.