top of page

Dinerkaart

Ons aanbod

van deze week!

WISSELEND AANBOD

• • • • • • • • • 

Onze dinerkaart bestaat uit onze favoriete gerechten, uitgevoerd in kleinere porties (portie tussengerecht) zodat je meerdere gerechtjes kunt bestellen om gezellig samen te delen of om lekker voor jezelf te bestellen in meerdere gangen.

Aan de rechterkant van de menukaart staan de wat grotere gerechten (hoofdgerechten) zoals onze beroemde Fruits de Mer of overheerlijke entrecôte (per 2 pers. te bestellen)  

WISSELENDE KAART 

De kaart wisselt minimaal 1 keer per week naar gelang het aanbod van verse groenten uit de moestuin, of onze lokale groente-leverancier vers gevangen vis en schelpdieren uit de Noordzee en het wild geschoten door de chef zelf of door onze vaste jager op Walcheren (in het seizoen).

 

De chefs werken voornamelijk met lokale producten en zoveel mogelijk biologisch. Alles wordt in huis gemaakt zonder gebruik van halffabricaten. 

BROOD 

Zo maken we al het brood zelf. Zuurdesem, brioche, focaccia en grissini. Alle patisserie, het ijs, alle sauzen, jus' en fonds en ook maken we zelf onze groenten in. De vissen komen in het geheel vers binnen en ook het wild of het lam komen in het geheel binnen en worden helemaal in eigen keuken verwerkt, waar de chef van de minder courante delen dan weer heerlijke charcuterie maakt.

UITSLUITEND RESERVEREN VIA:
de reserveringsbutton rechtsonderin de pagina

Reserveringen voor de dag zelf kunnen via de widget voor lunch tot 11 uur, voor diner tot 17 uur gereserveerd worden.  Anders graag even bellen.

Het bijwerken van de website gaat heel soms iets minder snel… Wij vragen u daarom om de menukaarten als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse vis, vlees en groenten gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Wij serveren

HUISGEMAAKTE PASTA

bottom of page