DINERKAART

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Onze dinerkaart bestaat uit onze favoriete gerechten, uitgevoerd in kleinere porties (portie tussengerecht) zodat je meerdere gerechtjes kunt bestellen om gezellig samen te delen of lekker voor jezelf te bestellen in meerdere gangen. Aan de rechterkant van de menukaart staan de wat grotere gerechten zoals onze beroemde Fruits de Mer of overheerlijke côte de boeuff. (per 2 pers. te bestellen) De kaart wisselt minimaal 1 keer per week naar gelang het aanbod van de moestuin, de vers gevangen vis en het seizoen. De chefs werken voornamelijk met lokale produkten en zoveel mogelijk biologisch, alles wordt in huis gemaakt zonder halffabricaten

Dinerkaart 

van deze week!

DE KAART

• • • • • • • • • 

De kaart wisselt regelmatig naar gelang de seizoenen en het aanbod. Omdat de keuken werkt met super verse producten kan de menukaart op de website soms afwijken met de kaart die in het visrestaurant gevoerd wordt. Zo kan het voorkomen dat een jager met vers wild binnen komt, wat gelijk op de kaart gezet wordt of komt de visboer met een lading seafood zoals strandkrabben, kokkels, mosselen, kreeft of oesters wat dan natuurlijk ook gelijk op de menukaart gezet wordt. Het bijwerken van de website gaat heel soms iets minder snel… Wij vragen u daarom om bovenstaande dinerkaart als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse vis, vlees en groente gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Wij serveren

HUISGEMAAKTE PASTA