LUNCH

Van 11:30 – 15:00 uur. Om 15:00 uur gaat de keuken dicht, het is nog wel mogelijk om te borrelen.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Wij werken vrijwel alleen maar met biologische groenten, fruit & zuivel, verse vis, schaal-en schelpdieren uit de Noordzee en vlees van scharrelboerderijen.  

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Oesters / Oysters

Zeeuwse Creuses 

per stuk 3,00 

Salades / Salads 14,50 

geserveerd met brood 

Salade met verse vis, schaal- en/of schelpdieren 

- Salad with fresh fish and seafood 

Moestuinsalade met seizoensgroente, geitenkaas uit Arnemuiden & sherry-azijndressing 

- Kitchengarden salad with goatcheese & viinegar 

 

Salade met gegrilde vis, olijven 

& tahini-dressing (=sesam) 

- Salad with grilled fish, olives & tahini 

 

Pasta & Risotto 14,50 

Spaghetti met vis, schaal- en schelpdieren, knoflook & Spaanse peper 

- Spaghetti with fish, seafood,garlic & chili 

 

Spaghetti Amatriciana, met tomaat, huisgemaakte pancetta & chili (beetje pikant) 

- Spaghetti with tomato, homemade pancetta, & chili 

 

Citroenrisotto met gebakken coquille 17,50 

- Risotto with lemon & grilled scallops 

 

Toast / Sandwiches 

Hollandse garnalen & citroenmayonaise 14,50 

- Toast with Dutch shrimps & lemonmayonaise 

 

Toast met tonijnsalade & pickles 9,75 

- Toast with homemade tunasalad & pickles 

 

Steak tartare met gepocheerd ei met brood 15,50 

- Steak tartare (raw) with poched egg & bread 

 

Boerenkaas (belegen) met tomaat & 

mosterdmayonaise (apart geserveerd) 7,75 

- Cheese, tomato & musterdmayonaise 

 

Scharrel-eiersalade met truffel & bieslook 

- Egg-salad with truffle & chives 7,75 

 

Kinderen / Kids 

Spaghetti tomatensaus 11,50 

Portie knakworstjes 4,50 

Boterham met choco, pindakaas of jam 2,75

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

De Bock’s

FRUITS DE MER 39,50 p.p 

koude & warme 

schaal- en schelpdieren uit de buurt. 

Fruits de mer 'DE LUXE

met kreeft +19,50 p.p. 

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Favoriete lunchgerechten 

Huisgerookte zalm, op briochebrood, met gepocheerd eitje & Hollandaise 14,50 

- Brioche-toast with home-smoked salmon, 

poched egg & Hollandaise 

 

Visragout, huisgemaakte ragout met verse Noordzeevis 

- Fish ragout, homemade 13,50 

 

Vitello Tonnato; dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, olijven & ansjovis geserveerd met een mandje brood 14,50 

- Thinly sliced veal with tuna-mayonaise, 

capers, olives & anchovies served with bread 

 

Huisgemaakt bladerdeeg met gepofte seizoensgroenten & een kleine salade 

- Home made tartelette from puff pastry with 

roasted vegetables & salad 12,50 

 

Soep / SOUP

geserveerd met een mandje brood 

Bouillabaisse met verse Noordzeevis, gamba en/of schelpdieren met rouille & crouton 13,50 

- Fishsoup with fresh fish & gamba, with rouille, crouton & parmesan cheese 

 

Turkse Köfte / köfte 11,50 

van biologische koe Kees met homemade foccacia, labne & salsa. AANRADER!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

TWEE GANGEN
LUNCHMENU 26,50
2 COURSE MENU
Wekelijks wisselend menu
met het beste van seizoen & streek

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Wij werken met

DAGVERSE PRODUCTEN

DE KAART
De kaart wisselt regelmatig naar gelang de seizoenen en het aanbod. Omdat de keuken werkt met super verse producten kan de menukaart op de website soms afwijken met de kaart die in het restaurant gevoerd wordt. Zo kan het voorkomen dat een jager met vers wild binnen komt, wat gelijk op de kaart gezet wordt of komt de visboer met een lading strandkrabben wat dan natuurlijk ook gelijk op de menukaart gezet wordt. Helaas gaat het bijwerken van de website iets minder snel… Wij vragen u daarom om bovenstaande dinerkaart als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.

Damplein 17,

4331 GC Middelburg

OPENINGSTIJDEN

LUNCH 12:00 - 15:00 (zaterdag tot 16:00 uur) DINER 18:00 - 21:00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten

vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
 vanaf 11:00 uur
gesloten

Alle op deze website vermelde prijzen van visrestaurant de Gouden Bock zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.