LUNCH
Van 11:30 – 15:00 uur. Om 15:00 uur gaat de keuken dicht, het is nog wel mogelijk om te borrelen.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •












Wij werken vrijwel alleen maar met biologische groenten, fruit & zuivel, verse vis, schaal-en schelpdieren uit de Noordzee en vlees van scharrelboerderijen.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Oesters / Oysters
Zeeuwse Creuses
per stuk 3,00
Salades / Salads 14,50
geserveerd met brood
Salade met verse vis, schaal- en/of schelpdieren
- Salad with fresh fish and seafood
Moestuinsalade met seizoensgroente, geitenkaas uit Arnemuiden & sherry-azijndressing
- Kitchengarden salad with goatcheese & viinegar
Salade met gegrilde vis, olijven
& tahini-dressing (=sesam)
- Salad with grilled fish, olives & tahini
Pasta & Risotto 14,50
Spaghetti met vis, schaal- en schelpdieren, knoflook & Spaanse peper
- Spaghetti with fish, seafood,garlic & chili
Spaghetti Amatriciana, met tomaat, huisgemaakte pancetta & chili (beetje pikant)
- Spaghetti with tomato, homemade pancetta, & chili
Citroenrisotto met gebakken coquille 17,50
- Risotto with lemon & grilled scallops
Toast / Sandwiches
Hollandse garnalen & citroenmayonaise 14,50
- Toast with Dutch shrimps & lemonmayonaise
Toast met tonijnsalade & pickles 9,75
- Toast with homemade tunasalad & pickles
Steak tartare met gepocheerd ei met brood 15,50
- Steak tartare (raw) with poched egg & bread
Boerenkaas (belegen) met tomaat &
mosterdmayonaise (apart geserveerd) 7,75
- Cheese, tomato & musterdmayonaise
Scharrel-eiersalade met truffel & bieslook
- Egg-salad with truffle & chives 7,75
Kinderen / Kids
Spaghetti tomatensaus 11,50
Portie knakworstjes 4,50
Boterham met choco, pindakaas of jam 2,75
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
De Bock’s
FRUITS DE MER 39,50 p.p
koude & warme
schaal- en schelpdieren uit de buurt.
Fruits de mer 'DE LUXE'
met kreeft +19,50 p.p.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Favoriete lunchgerechten
Huisgerookte zalm, op briochebrood, met gepocheerd eitje & Hollandaise 14,50
- Brioche-toast with home-smoked salmon,
poched egg & Hollandaise
Visragout, huisgemaakte ragout met verse Noordzeevis
- Fish ragout, homemade 13,50
Vitello Tonnato; dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, olijven & ansjovis geserveerd met een mandje brood 14,50
- Thinly sliced veal with tuna-mayonaise,
capers, olives & anchovies served with bread
Huisgemaakt bladerdeeg met gepofte seizoensgroenten & een kleine salade
- Home made tartelette from puff pastry with
roasted vegetables & salad 12,50
Soep / SOUP
geserveerd met een mandje brood
Bouillabaisse met verse Noordzeevis, gamba en/of schelpdieren met rouille & crouton 13,50
- Fishsoup with fresh fish & gamba, with rouille, crouton & parmesan cheese
Turkse Köfte / köfte 11,50
van biologische koe Kees met homemade foccacia, labne & salsa. AANRADER!
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
TWEE GANGEN
LUNCHMENU 26,50
2 COURSE MENU
Wekelijks wisselend menu
met het beste van seizoen & streek
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •