DINER

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

In 2017 vierde de Gouden Bock zijn 15jarig bestaan met  15 favoriete gerechtjes. Dit concept was zo’n succes dat we doorgaan met onze 15-favorieten-kaart.

 

Het concept is simpel

de dinerkaart staat vol met 15 dagverse gerechtjes die wekelijks wisselen naar gelang het seizoen of het aanbod.

De gerechtjes kosten elk 12 euro en zijn onderverdeeld in koude, lauwwarme of warme gerechten zodat je je eigen (meer)gangen menu kunt samen stellen of lekker kunt delen met je tafelgenoten.

 

Zoals je van chef Martijn gewend bent wordt alles in eigen huis gemaakt en staat de kaart vol met superverse ingrediënten, bomvol verse lokale vis, Zeeuwse schaal- en schelpdieren, maar er staan ook altijd heerlijke vegetarische en vleesgerechtjes op de kaart.

 

Wanneer je niet kunt kiezen, laat je Chef Martijn kiezen, en neem je het Chef’s Choice Menu en voor de vleesliefhebber staat er op de kaart ook een heerlijke côte de boeuff.

Klik hier voor een impressie

van onze menukaart

Tot snel!

Michelle & Martijn

de Gouden Bock op instagram

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

Côtes de Boeuff

Hollands melkkoe (dubbeldoel) grasgevoerd 800gr.   

jus met merg & twee side dishes naar keuze

69,50 euro

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

Chefs choice

3 gangen + dessert: verschillende gerechtjes om te delen, naar keuze van de chef, met dessert & side dishes


39,50 euro p.p.
(per tafel te bestellen)

Wij serveren

HUISGEMAAKTE PASTA

DE KAART
De kaart wisselt regelmatig naar gelang de seizoenen en het aanbod. Omdat de keuken werkt met super verse producten kan de menukaart op de website soms afwijken met de kaart die in het restaurant gevoerd wordt. Zo kan het voorkomen dat een jager met vers wild binnen komt, wat gelijk op de kaart gezet wordt of komt de visboer met een lading strandkrabben wat dan natuurlijk ook gelijk op de menukaart gezet wordt. Helaas gaat het bijwerken van de website iets minder snel… Wij vragen u daarom om bovenstaande dinerkaart als indicatie te zien van wat u zoal kunt verwachten aan verse gerechten bij De Gouden Bock. Prijzen en tekstuele fouten onder voorbehoud.
OPENINGSTIJDEN

LUNCH 12:00 - 15:00 & ZA 12:00 - 16:00

DINER 18:00 - 21:00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

vanaf 12:00 uur

vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
vanaf 11:00 uur
 vanaf 11:00 uur
gesloten